Alm Våpen & Villmark AS

Alm fasade

 

Alm Våpen & Villmark ble etablert i 1985, og drives i dag av Espen Alm. Med sin egen underjordiske skytebane tilbyr Alm Våpen & Villmark unike muligheter når du skal kjøpe nytt våpen. Her kan du sette sammen din riflepakke med kyndig veiledning fra personalet, før dere sammen går ned på banen og skyter inn våpenet. Du kan dermed reise fra butikken med full tillit til at våpenet treffer der det skal fra første skudd.

Alms børsemakerverksted har også over 30 års erfaring med heldemping av salonggevær, og Browning T-bolt i heldempet utgave er nærmest en egen merkevare for butikken. Her får du originalen! Men Alm er mer enn bare rifler. Du får også hjelp til spesialtilpasning når du kjøper ny hagle slik at den sitter perfekt.

Butikken har dessuten en svært gunstig beliggenhet som nabo med sine største leverandører. Dermed skaffes alt som er på lager hos Browning og Nordskog uten at du som kunde behøver å vente. Som Master Dealer deltar butikken på årlige møter hos Browning International. Her gis det både faglig påfyll og produktopplæring, slik at du som kunde alltid er sikret best mulig hjelp når du skal handle nytt Browningvåpen.

Espen Alm
Espen er selv en allsidig og engasjert jeger. I tillegg til å være aktiv på både stor- og småviltjakt, er han aktiv i den lokale jeger- og fiskerforeningen. Her er han avbildet med Browning T-bolt i butikkens egen heldempede spesialutgave.

Forhandlerinformasjon

Adresse Øyevollveien 6, 4460 Moi

Telefon: 51 40 18 18

  • A
  • A
  • A
  • A

Åpningstider

Søn:Stengt
Man:10:00 - 17:00
Tir:10:00 - 18:00
Ons:10:00 - 17:00
Tor:10:00 - 19:00
Fre:10:00 - 17:00
Lør:Stengt

Flere visninger

Images of Alm Våpen & Villmark AS

View all images of Alm Våpen & Villmark AS