Blåbyen Jakt og Fiske AS

 

Blåbyen Jakt og Fiske AS er en spesialbutikk med høy kompetanse innen jakt, fiske og friluftsliv beliggende i sentrum av Sortland. Her tilbys et bredt utvalg av utstyr til både jakt og fiske, men aller mest våpen, ammunisjon og optikk. Butikken har også et utvalg håndvåpen.

Blåbyen jakt og fiske har også et godt utvalg i fiskeutstyr til de fleste formål. Spesielt er de egendesignede
kveitestengene til havfiske populære, ferdig oppsatt med snelle og snøre. Du finner også truger og telt, primuser og tilbehør.

Av tjenester tilbyr Blåbyen Jakt og Fiske tilpassing, montering og justering av hagler, rifler og håndvåpen, enten du trenger hjelp med et av våpnene i garderoben din, eller når du ønsker at ditt nye våpen skal passe perfekt.

Det selges også jaktkort og fiskekort fra butikken, så Blåbyen er et godt startsted om for informasjon om lokale muligheter. Og skulle du gå rundt med et ønske om å oppleve drivjakt på villsvin og bukkejakt, kan Blåbyen formidle jaktturer til Tsjekkia.

Svein Arne
Med sin lange fartstid innen bransjen har Svein Arne opparbeidet seg solid kompetanse. Han er selv en allsidig jeger som jakter det meste av stor- og småvilt, både i Norge og i utlandet. Han har i mange år vært ettersøksjeger for Sortland kommune, og i tillegg er han skyteinstruktør og har konkurrert innen blant annet jaktfelt. Han driver også på med viltstell og fiskekultivering på frivillig basis.

Forhandlerinformasjon

Adresse Strandgata 18, 8400 Sortland

Telefon: 76 20 16 20

  • A
  • A
  • A
  • A

Åpningstider

Søn:Stengt
Man:10:00 - 16:30
Tir:10:00 - 16:30
Ons:10:00 - 16:30
Tor:10:00 - 19:00
Fre:10:00 - 16:30
Lør:10:00 - 15:00

Flere visninger

Images of Blåbyen Jakt og Fiske AS

View all images of Blåbyen Jakt og Fiske AS