Brukås Sport AS

 

Brukås Sport ble startet allerede i 1970 av Gunleiv Brukås og drives i dag av hans sønn Jon Einar Brukås.
Butikken er på 750m2 midt i sentrum av Bø i Telemark, der du finner det meste av produkter til friluftsliv, jakt og fiske samt sportsutstyr og bekledning. Butikken er hyggelig og levende, og de ommøblerer ofte for å skape dynamikk for faste kunder og de som jobber der.

De ansatte ved Brukås Sport har god produktkunnskap og følger opp kundene sine tett. De er selv aktive
brukere av utstyret de selger, og hver ansatt har sine fagfelt. De er imidlertid heller ikke redde for å innrømme om de mangler kunnskap om et produkt og vil da alltid sørge for å hente noen som har det, slik at du som kunde får best mulig hjelp.

Det er et gjestfritt miljø på Brukås Sport, og dørene til bakrom og verksted er alltid åpne om du vil prate med sjefen eller diskutere med mekanikeren hvor bindingene på de nye skiene dine skal være. Fokusområdene ved butikken er kvalitet, pris og kundeservice.

Jon Einar
Daglig leder og innehaver Jon Einar har vært i bransjen snart 30 år, og vokste mer eller mindre opp på Brukås Sport. Jon Einar er selv en ivrig og allsidig jeger både i inn- og utland, så hos ham kan du plukke opp mange gode råd når du skal handle nytt våpen eller annet utstyr til jaktturene dine.

Forhandlerinformasjon

Adresse Bøgata 56, 3800 Bø i Telemark

  • A
  • A
  • A
  • A

Åpningstider

Søn:Stengt
Man:10:00 - 18:00
Tir:10:00 - 18:00
Ons:10:00 - 18:00
Tor:10:00 - 18:00
Fre:10:00 - 18:00
Lør:10:00 - 16:00

Flere visninger

Images of Brukås Sport AS

View all images of Brukås Sport AS