Nava Sport Stjørdal AS

 

Nava Sport AS ble etablert i 1989 og åpnet da deres aller første sportsbutikk i Namsos. Etter cirka 20 års butikkdrift i Namsos, utvidet Nava Sport med enda en butikk i Verdal. Nava Sport AS har hatt en vellykket utvikling i begge disse butikkene og har siden dette også åpnet butikk nummer tre i Mosjøen og nummer fire i Stjørdal – og samtidig åpnet nettbutikk (navasport.no).

Hos Nava Sport kan du finne alt en jeger måtte ønske seg, fra et bredt utvalg av våpen, optikk, ammunisjon og tilbehør – til klær, sko, telt og soveposer.

Jo Kristiansen
Jo Kristiansen er et velkjent ansikt i sportsbransjen. Han har mer enn 30 års erfaring, og i 20 av dem har han solgt våpen. Han er godt kjent i bransjen og alltid oppdatert på nyheter og det som skjer. Dette i tillegg til at han selv er en ivrig jeger gir ham en tung kompetanse på både rifler og hagler.
Han forteller at det han selv jakter mest er rådyr, samt at han arrangerer turer på villsvinjakt i utlandet. Han er en pålitelig selger som er opptatt av at kunden skal få kjøpe
kvalitetsprodukter han selv vet funker.

Forhandlerinformasjon

Adresse Stokmovegen 2, 7500 Stjørdal

  • A
  • A
  • A
  • A

Åpningstider

Søn:Stengt
Man:Stengt
Tir:Stengt
Ons:Stengt
Tor:Stengt
Fre:Stengt
Lør:Stengt

Flere visninger

Images of Nava Sport Stjørdal AS

View all images of Nava Sport Stjørdal AS