Sportshytta AS

 

Sportshytta i Steinkjer ble etablert i november 1940 av Harald Hegge og har siden det vært drevet av tre
generasjoner Hegge. På 1960 – tallet ble sportshytta overtatt av sønnen Øivind og senere i 2002 ble den overtatt av Harald (Jr.).

Navnet Sportshytta ble et naturlig navn da bedriften startet i ei brakke/hytte på tomta der Steinkjer Rådhus er i dag. Sportshytta er en spesialforretning innen jakt, fiske og friluftsliv. De kan by på et bredt sortiment med
kvalitetsprodukter i alle kategorier. De ansatte satser på god service og god fagkunnskap, slik at de på en best mulig måte skal kunne hjelpe kundene.

De har også en egen børsemaker ved navn Ola Hegge som ble ferdig utdannet i 1999. Ola har siden praktisert faget på heltid og deltid frem til i dag. I tillegg har han drevet aktiv med skyting siden 9-årsalderen, både DFS, jaktfelt og elgbaneskyting. Han tar på seg det meste innen våpenarbeid som service og reparasjon av rifler og hagler, tilpassing av kolber og lyddempermontering.

På Sportshytta kan du også kjøpe jaktkort fra Steinkjer Fjellstyre, Steinkjer kommuneskoger (Ogndalsbruket),
Snåsa Fjellstyre og By Brug. Har du heller lyst til å fiske så selger de også fiskekort fra Steinkjer Fjellstyre, Steinkjer Kommuneskoger (Ogndalsbruket), Snåsa fjellstyre ,Fossem og Reinsvatnet samt Snåsavatnet.

Harald Hegge
Harald er innehaver og daglig leder av Sportshytta AS. Han kan skilte med over 40 års erfaring fra bransjen.
Han er også en ivrig jeger, på både stor- og småvilt.

Forhandlerinformasjon

Adresse Hamnegata 20, 7714 Steinkjer

  • A
  • A
  • A
  • A

Åpningstider

Søn:Stengt
Man:8:00 - 16:00
Tir:8:00 - 16:00
Ons:8:00 - 16:00
Tor:8:00 - 18:00
Fre:8:00 - 16:00
Lør:10:00 - 14:00

Flere visninger

Images of Sportshytta AS

View all images of Sportshytta AS